O meni

Da ste me prije dvije ili tri godine pitali da kažem nešto o sebi, ne bih vam znala reći. Ne zato što nisam imala šta reći, nego zato što sam se nalazila u nekom beznađu i što sam tragala za sobom.

Sada kad sam se pronašla, sada kada znam kojim putem želim ići, i kada znam da je moja svrha uvijek bila služiti drugima, sada sam ponovo tu. 

Oduvijek sam znala šta volim i šta me ispunjava. Čitanje, pisanje i crtanje osmijeha na lice drugih ljudi. 
Želeći uvijek biti u komunikaciji sa ljudima, završila sam Ekonomiju (marketing), i dugo vremena se bavila prodajom. Bila sam u jednoj MLM kompaniji i u mom timu je bilo preko 80 žena sa kojima sam razgovarala što o poslovnim temama, što o životnim. Nakon toga sam radila na projektima za klijente iz SAD, Velike Britanije i Kanade. 

Obzirom da sam kroz život prošla kroz razna iskušenja i da sam tražila izlaz iz tog stanja, završila sam NLP. Ako nekome certifikati znače, prošla sam kroz razne obuke, i naučila kako funkcioniše moj mozak, kako da komuniciram sa drugima, postavim lične granice i zauvijek budem sretna. I sada želim pomoći svima koji tragaju za rješenjem.

Volim putovanja, dobre knjige, duge proljetne šetnje i pozitivne ljude. Moje zjenice oka su suprug Haris i sin Muhamed.

Još od srednje škole sebe bih opisala kroz riječi pjesnika Halila Džubrana: “Moja me duša poučavala te me naučila iskrenosti koju drugi nemaju i objasnila mi da ljubav nije odlika onog ko voli, već voljenoga.”

Sada sam ovdje da vam pomognem da pronađete svoju svrhu, reprogramirate svoj um, naučite upravljati svojim emocijama, i da budem neko ko će vam pružiti osjećaj sigurnosti, vjere i pozitivan stav prema životu.

I da, ja sam Fatima. 

Dobrodošli u moju oazu mira!